25-07-2020, 23:57
Imie: Dawid
Nick: DeVaRes
Ilość godzin*min.70*:34 ale często gram
Ile dziennie możesz poświęcić na gre na serwerze:6-9 godzin
Znajomość ortografii (1-10):8
Znajomość komend (1-10):8
Data ostatniego podania: Nigdy.
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*: PAWNO jest to program służący do tworzenia skryptów, ale nie znam sie na tym.
Napisz coś o sobie: Witam nazywam się Dawid, pochodzę z województwa Mazowieckiego i mieszkam niedaleko Płocka. Interesuję się muzyką oraz grami, Gram w sampa mniej więcej 4 lat.
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą Nie wpływa na podanie:Jak bym coś miał to bym wysłał.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem porządnym, oraz uczciwym graczem który wie jakie stanowisko obejmie. Zależy mi aby grało więcej osób na tym serwerze ale przez cheaterów jest to nie możliwe. Gram na serwerze codziennie i zazwyczaj zawsze jest cheater który zabija nowych graczy i niestety nie mogę nic z tym zrobić.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie Nazwy Serwera i stanowiska: Nie miałem, ale kilka komend moderatora znam.
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail: Team speak 3, nazwa na steam [DeVaReS]
Facebook*Nie ymagany*):Jeśli będzie trzeba to podam.
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?:
Drive-by: Strzelanie z broni z miejsca kierowcy
Drive-thru: Strzelanie z broni z miejsca pasażera
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Banuje. Gracz używa FlyHack'a co jest niezgodne z regulaminem serwera
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: Uciszam go.
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: Uciszam go i jeśli to nie pomoże gracz dostaje warna.
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach:
• Użyję komendy /slap id (podrzucę gracza do góry czy nie ma losta) [jeśli taka komenda jest na tym serwerze]
• Jeżeli gracz zostanie wyrzucony do góry, a po wpisaniu komendy na wybuch nie zejdzie mu hp, to mamy doczynienia z GodMode
• Jeżeli gracza nie wyrzuci do góry, oznacza to, że posiada losta.
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: Tak
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?
Miniguna: Nie ma takiej potrzeby
Komend: Kiedy jest wulgarny, oraz gdy obraża innych graczy i nie umie się zachować.
Nick: DeVaRes
Ilość godzin*min.70*:34 ale często gram
Ile dziennie możesz poświęcić na gre na serwerze:6-9 godzin
Znajomość ortografii (1-10):8
Znajomość komend (1-10):8
Data ostatniego podania: Nigdy.
Czy znasz PAWN'o?*Odpowiedź nie wpływa na podanie*: PAWNO jest to program służący do tworzenia skryptów, ale nie znam sie na tym.
Napisz coś o sobie: Witam nazywam się Dawid, pochodzę z województwa Mazowieckiego i mieszkam niedaleko Płocka. Interesuję się muzyką oraz grami, Gram w sampa mniej więcej 4 lat.
Czy mógłbyś wesprzeć serwer dowolną kwotą Nie wpływa na podanie:Jak bym coś miał to bym wysłał.
Dlaczego właśnie Ty?: Jestem porządnym, oraz uczciwym graczem który wie jakie stanowisko obejmie. Zależy mi aby grało więcej osób na tym serwerze ale przez cheaterów jest to nie możliwe. Gram na serwerze codziennie i zazwyczaj zawsze jest cheater który zabija nowych graczy i niestety nie mogę nic z tym zrobić.
Czy miałeś już admina w SA-MP? Jeżeli tak to gdzie Nazwy Serwera i stanowiska: Nie miałem, ale kilka komend moderatora znam.
Kontakt do Ciebie(GG/STEAM/E-mail: Team speak 3, nazwa na steam [DeVaReS]
Facebook*Nie ymagany*):Jeśli będzie trzeba to podam.
Jaka jest różnica między drive-by a drive-thru?:
Drive-by: Strzelanie z broni z miejsca kierowcy
Drive-thru: Strzelanie z broni z miejsca pasażera
Widzisz że gracz zaczyna pływać w powietrzu, co robisz?: Banuje. Gracz używa FlyHack'a co jest niezgodne z regulaminem serwera
Gracz x zaczyna obrażać innych graczy bez powodu, co robisz?: Uciszam go.
Gracz x wyzywa członków rodziny innych graczy/adminów, co robisz?: Uciszam go i jeśli to nie pomoże gracz dostaje warna.
Podaj sposób sprawdzenia podejrzenia o God Modę, w krokach:
• Użyję komendy /slap id (podrzucę gracza do góry czy nie ma losta) [jeśli taka komenda jest na tym serwerze]
• Jeżeli gracz zostanie wyrzucony do góry, a po wpisaniu komendy na wybuch nie zejdzie mu hp, to mamy doczynienia z GodMode
• Jeżeli gracza nie wyrzuci do góry, oznacza to, że posiada losta.
Czy zapoznałeś się z Regulaminami Serwera, Admina?: Tak
Kiedy użyjesz miniguna, a kiedy komend na graczu aby go uspokoić?
Miniguna: Nie ma takiej potrzeby
Komend: Kiedy jest wulgarny, oraz gdy obraża innych graczy i nie umie się zachować.